Haluatko nähdä itsesi uusin silmin? Miltä tuntuisi julkaista sosiaalisessa mediassa upeita kuvia joissa päätähtenä olet sinä? Miltä tuntuisi yllättää puolisosi, ystäväsi tai jopa itsesi poseeraamalla studiossa kameralle? Tai kaipaatko vain hetkeksi pois arjesta? Malleilu on loistava keino siihenkin. Kameran edessä keimailu ei todellakaan ole pelkästään rohkeiden esiintyjätyyppien hommaa. Kokeneiden mallien lisäksi kuvattavana käy ensikertalaisia sekä kamerakammoisia ja huonon itsetunnon omaavia hakemassa rohkaisua. On ihailtavaa kuinka urheasti he ottavat ymmärrettävästi vaikean ensiaskeleensa ja laittavat viestiä. Todellista rohkeutta onkin asioiden tekeminen pelosta ja jännityksestä huolimatta. Elämästä kannattaa nauttia ja tehdä asioita mistä tykkää ja haaveilee. Portfolioni kuvissa esiintyy ensikertalaisia, kokeneita, jännittäjiä ja rohkeita. Kaikista saa hyviä kuvia. Myös sinusta.

On palkitsevaa toimia myös ”terapiakuvaajana”, kun malli saa kokemuksesta ja kuvista paljon positiivisia asioita irti. Kyse ei olekaan enää pelkistä valokuvista, vaan kuvaamalla voi myös auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti. Se on ihan parasta. Silloin tiedän todella onnistuneeni, kun kamerakammoinen jännittäjä tulee kuvattavaksi uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Sinä saat kuvat vapaaseen käyttöösi sosiaaliseen mediaan, kotisivuillesi, muistoksi tai ihan muuten vain omaksi iloksesi. Kuvilla on myös ”rahat takaisin” –takuu. Jos kuvat eivät sinua miellytä, saat rahasi takaisin. Et siis voi menettää mitään.

Sinä päätät itse, kuinka paljastavassa tai peittävässä asussa haluat poseerata.
Voit vetää vaikka pilkkihaalarit päälle. Minä en vaatteiden määrään puutu.

Muutu siis meinaajasta tekijäksi ja laita heti viestiä tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai sähköpostia osoitteeseen jannekuivalainen(at)jannekuivalainen.com, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä persoonallisia valokuvia Sinusta! Voit myös varata kuvausajan jo suoraan.

Haluaisit kuvattavaksi, mutta sinua jännittää kovasti ja pelkäät, että et osaa olla oikein? Siitä ei kannata olla huolissaan, et ole yksin. Monia muitakin on jännittänyt aluksi. Yksi todella tehokas keino on tulla käymään studiolla etukäteen. Sitten varsinaisella kuvauskäynnillä tuletkin jo tuttuun ympäristöön. Alla myös muutamia mallieni kommentteja helpottamaan jännitystä:

”Siulla on taito saaha ihminen näkemään ittensä kauniimpana, kuin mitä ittensä näkee, niin toivoisinkin että kuvaisit myös ehkä vähän kameralle arempia ja ei niin sinut itsensä kanssa olevia ihmisiä enemmän. Koska sie voit saada ihmiseen enemmän itseluottamusta ulkonäkönsä suhteen jo pelkästään kuvausten yhteydessä/kuvien kautta.  Tykkäsin siun kuvaustavasta ja ku oot tuollainen rennon rempsee nallekarhu, niin ei jännittäny kuvaukset.”

Anonyymi

”Sulla on upea talentti saada mallista kaikki irti, tunnelma on mukavan rento ja huoleton ja kehuja + parannusehdotuksia tulee sopivissa määrin. Sun kameran edessä on yksinkertaisesti helppo olla ja onnistua! Kun eka kerran näin sun kuvia olin myyty. Niin omaperäinen ote kuviin, viimeistelyyn ja aiheisiin. Myös JOKAINEN malli kokoon ja ulkonäköön katsomatta näyttää UPEELTA! Saat kaiken mallisista naisista Super hotteja. Ja näin pari kertaa sun kuvattavana käyneenä oot myös persoonana ihan mahti ja ihana, joten sun studiolle haluaa palata aina uudelleen. Työskentely sun kanssa on helppoa ja mutkatonta ja mikä parasta innostut vähän oudommistakin jutuista!”

Sani

Joka kerta jaksaa yllättyä ja ihmetellä kykyä tulkita tilannetta, ennakkoon välttämättä tietämättä mitä asua, asustetta tai ideaa on edes tulossa.
Ihanaa on, et olipahan miten outo idea tahansa, hetken naurettuas, sä olet valmis käärii hihat ja hommiin, tuomitsematta!

Henna

”En oo koskaan tykännyt olla olla kameran edessä. En ees perhekuvissa. Näytän aina joltain avaruusoliolta. Kaveri kävi luonasi ja kehui kuinka hauskaa oli ollut. Päätin rohkastua ja tulla malliksi ja meinasin kuolla jännitykseen. Kuvausten alettuu jännitys muuttui kuitenkin yllättävän nopeesti innostukseksi ja hitto vie, se oli hauskaa! Tarkotushan oli ottaa vaan alusvaatekuvia, mutta rentouduin niin hyvin, että viimeiset kuvat vedettiiin nudea. Minä myös näytin upealta kuvissa! Olin ihan, että mitä ihmettä!? Olenko minä tuossa!? Parasta itsetunnon kohotusta. Tuun varmasti uudestaan.”

Minna

”Minua kiusattiin koulussa, joten olen aina nähnyt itseni rumana. Halusin nähdä itseni uudella tavalla ja ajattelin että voisi olla muutenkin hauska kokemus. Olin aina ihaillut ottamiasi kuvia, mutta silti olin melkein 90% varma että edes sinä et saa minusta upeita kuvia. Sillä ethän sinä mikään taikuri kuitenkaan ole. Niin vahvasti mulle oli juurtunut kaikki haukkumiset ja rumat sanat mieleen. Mutta kuinkas kävikään, minähän olen upea. Siis ihan oikeasti upea. Eli onnistuit työssäsi paremmin kuin hyvin ja teet sen mitä lupaat. Oot PARAS! Muutit minun näkökulman itsestäni totaalisesti, kiitos siitä.”

anonyymi

Entäs tästä eteenpäin?

Nyt sinun tarvitsee vain laittaa viestiä tulemaan alla olevalla lomakkeella. Helppoa, eikö? Tai voit myös hypätä suoraan ajanvaraukseen. Saat vapaasti kertoa omista toiveistasi ja ideoistasi millaisissa kuvissa haluaisit itsesi nähdä. Intohimoisen valokuvausharrastuksen lisäksi rakastan antiikkia ja outouksia. Pyöritän samassa tilassa Old Illusions -antiikkiputiikkia, joten jännää rekvisiittaakin kuvauksissa on käytettävissä.

Viesti ei sido sinua vielä mihinkään, mutta voi johtaa positiiviseen kokemukseen.